Nieuwsbericht

Derde WinterFeest op zaterdag 10 december

Op 10 december wordt in de oude dorpskern van Barendrecht het derde WinterFeest gehouden.

Na een succesvol Winterfeest op 11 december 2010 heeft de organisatie bij de evaluatie van het eveneens succesvolle maar wat vochtige Zomerfeest op 26 juni, weer plannen gemaakt voor het komende WinterFeest.

 

Evenals in 2010 zal een kerstmarkt in de buitenlucht worden gehouden die, naar de organisatie hoopt, twee maal zo groot zal zijn als vorig jaar. Daarnaast zullen uiteraard in de Dorpskerk, Snuffelmarkt en Ontmoeting, bij de Historische Vereniging en in de Watertoren allerlei activiteiten worden georganiseerd. Ook op het Doormaplein zal van 12.00 tot 20.00 uur non-stop live muziek te horen zijn, met om 19.00 uur de traditionele volkskerstzang, voorafgegaan door de lichtjesoptocht door de wijk.

 

Als klapper van 20.00 tot 21.00 uur weer een prachtig optreden in de feestelijk verlichte Dorpskerk.

Er zullen nog een aantal nieuwe attracties bijkomen, maar die moeten eerst verder worden uitgewerkt, een en ander hangt natuurlijk samen met het budget dat de organisatie weer weet te verzamelen bij de sponsoren.

 

Kraam huren?

Heeft u interesse voor een kraam op de buitenkerstmarkt dan kunt u dit mailen naar Maria Prooi: kraam@winterfeestbarendrecht.nl

Winterfeest 2011
Winterfeest 2011