Nieuwsbericht

Een sponsor voor de Historische Vereniging

Op een late zaterdagmiddag begin oktober vorig jaar bezocht Krijn Heijboer de tentoonstelling van archeologische bodemvondsten bij de Historische Vereniging Barendrecht.

Krijn Heijboer is een oud-Barendrechter met een gouden HVB-hart. Zijn grootouders waren een van de eerste bewoners van de Zeeheldenbuurt. Hij woont nu in België en runt daar met zijn zoon H&L Productions, een bedrijf in purée van fruit van over de hele wereld. Het bedrijf is ook sponsor van Zwem-en Poloclub Barendrecht (ZPB).

Krijn Heijboer is ook actief geweest bij de vroegere opgravingen van de HVB en haalde herinneringen op tijdens het bezoek aan de expositie in het museum.
Hij vond de tentoonstelling erg interessant en liet langs zijn neus weg aan Ton Blinde weten dat hij de vereniging wel wilde sponsoren. Ton Blinde vond dat een sympathiek idee en vroeg aan Krijn welk bedrag hij dan in gedachten had. Krijn liet weten hiervoor een bedrag van € 5.000,- in gedachte te hebben. Krijn: “Ik draag de HVB een warm hart toe”. Ton Blinde mocht er echter nog even met niemand over praten. Een maand later belde Krijn Heijboer op met de mededeling dat zijn aanbod om te sponsoren nog steeds stond.

De € 5.000,- is een zeer prettige financiële opsteker voor de vereniging, waarvoor wij Krijn Heijboer uiteraard hartelijk willen danken. Als blijk van waardering overhandigde Ton Blinde wat gefermenteerd druivensap aan de gulle gever.

Een sponsor voor de Historische Vereniging
Een sponsor voor de Historische Vereniging