Nieuwsbericht

Kerstmarkt tijdens het WinterFeest een groot succes

De binnenkerstmarkt tijdens het WinterFeest op zaterdag 12 december in het gebouw van de Historische Vereniging Barendrecht is een groot succes geworden. De museumruimte was voor deze gelegenheid geheel in kerstsfeer en er waren diverse kramen ingericht met een grote variatie aan creativiteit.

De kramen met onder andere: sieraden, de Wereldwinkel, de Zoete Verleiding met kerstbonbons, curiosa en antiek, de kaasboer ( deelde gratis een proefglaasje advocaat uit ) en ook Bonnet Bee met de bekende prachtig beschilderde kerstballen, trokken veel bezoekers.

Er was veel belangstelling voor de diverse bestaande en nieuwe Dvd’s over de historie van Barendrecht. In het bijzonder voor vertoonde originele bewerkte complete HVB-film over Barendrecht in 1963 was veel belangstelling. De opbrengst van de Dvd verkoop komt ten goede aan onze vereniging.

We kunnen terugkijken op een gelaagde dag en bedanken langs deze weg de vrijwilligers van de vereniging voor hun inzet. Op bijgaande foto een impressie van deze dag.

Kerstmarkt tijdens het WinterFeest
Kerstmarkt tijdens het WinterFeest