Nieuwsbericht

Muzikale omlijsting bij de expositie "Daar zit muziek in!"

De expositie met de titel "Daar zit muziek in!" is nog te bezichtigen op zaterdag 22 april, op Koningsdag en op zaterdag 29 april. In het gebouw van de Historische Vereniging D’Ouwe School is van alles te zien en te horen op het gebied van muziek. Van blokfluiten, xylofoons als kinderspeelgoed tot oude (antieke) instrumenten van de Barendrechtse fanfare. Van geluidsdragers zoals grammofoonplaten, cassettebandjes en Cd’s tot geluidsmakers, van antieke radio’s, pick-ups, stereotorens tot Cd-spelers. Door de heren Cees Vermeer en Ludwig Louwerse en met ondersteuning van de vrijwilligers uit de werkplaats, is de gehele expositie samengesteld en aangekleed met historische korpsvaandels, trofeeën en originele uniformen.

Op zaterdag 22 april is er een optreden van de Barendrechtse zanger/gitarist Dennis Smit en op Koningsdag staat er een optreden van de Harmonievereniging Barendrecht op het programma.

De expositie is geopend op zaterdag 22 en 29 april van 14.00 uur tot 16.00 uur en op Koningsdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Daar zit muziek in!
Daar zit muziek in!