Nieuwsbericht

Nog twee weken PTT-tentoonstelling

Bij de Historische Vereniging Barendrecht in het museum van D’Ouwe School aan de Dorpsstraat 150a is de PTT- tentoonstelling nog twee weken te bezichtigen. Het betreft een groot aantal interessante objecten en historische stukken die allen betrekking hebben op activiteiten van de PTT, van een ongeldigheidsstempel, een plakbandbevochtiger tot diverse attributen uit het voormalige PTT-kantoor. Dit alles is ter beschikking gesteld door Dhr. Wiekeraad. Ook heeft “Peter’s Posttrein” uit Barendrecht weer zijn steentje bijgedragen en o.a. een originele bronzen plaquette van een posttrein en een model PTT trein ter beschikking gesteld.

Voor degene die belangstelling heeft is voor iedere bezoeker gratis een “eerste dag envelop” beschikbaar, dit uiteraard zolang de voorraad strekt. Tot en met zaterdag 8 november is het museum hiervoor op de zaterdagen geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur. Tussentijdse bezoeken hiervoor zijn op afspraak mogelijk.

U bent van harte welkom en de toegang is gratis.

Ook via de educatieve site van de HVB is informatie beschikbaar over historisch Barendrecht. Wilt u hier meer over weten bezoek dan onze educatieve site educatief.historischbarendrecht.nl.

PTT tentoonstelling
PTT tentoonstelling