Nieuwsbericht

Tentoonstelling PTT

Na de succesvolle bezoeken aan "Op Reis" is er bij De Historische Vereniging Barendrecht in het museum van D’Ouwe School aan de Dorpsstraat 150a nu een tentoonstelling te bezichtigen van objecten en historische stukken die allen betrekking hebben op activiteiten van de PTT. Van een ongeldigheidsstempel en een plakbandbevochtiger tot diverse attributen uit het voormalige PTT-kantoor. Ook heeft "Peters Posttrein" uit Barendrecht weer zijn steentje bijgedragen en o.a. een originele bronzen plaquette van een posttrein en een model PTT-trein ter beschikking gesteld. Voor degene die belangstelling heeft is voor iedere bezoeker gratis een “eerste dag envelop” beschikbaar, dit uiteraard zolang de voorraad strekt.

Vanaf aanstaande zaterdag 18 oktober tot en met zaterdag 8 november is het museum hiervoor op de zaterdagen geopend van 14.00 uur tot 16.00 uur. Tussentijdse bezoeken hiervoor zijn alleen op afspraak mogelijk.

U bent van harte welkom en de toegang is gratis.

Ook via de educatieve site van de HVB is informatie beschikbaar over historisch Barendrecht. Wilt u hier meer over weten bezoek dan onze educatieve site educatief.historischbarendrecht.nl

Tentoonstelling PTT
Tentoonstelling PTT