Nieuwsbericht

Burgemeester opent tentoonstelling

Dit element gebruikt nog steeds het oude Contao 2 SRC-formaat. Heeft u de database bijgewerkt?

Burgemeester opent 'Barendrecht in beeld'

Burgemeester Jan van Belzen opende zaterdag 21 mei een fototentoonstelling  in D’ Ouwe School. Hij deed dat door een oude fotocamera te bedienen, waaruit vervolgens een foto van z’n eigen huis tevoorschijn kwam.

 

In mei en juni houdt de Historische Vereniging Barendrecht in het gebouw D’Ouwe School aan de Dorpstraat 150 een tentoonstelling met foto’s van het Barendrecht van nu, onder het motto ‘Barendrecht in beeld 2010’. De Historische Vereniging Barendrecht heeft heel veel oude foto’s van het Barendrecht van toen. Om onze tijd voor de toekomst te bewaren zijn acht fotografen het afgelopen jaar door Barendrecht gegaan om zoveel mogelijk de beelden van nu vast te leggen. Daardoor heeft de vereniging een groot aantal foto’s van het huidige Barendrecht. “Zeker voor de nabije en verre toekomst zullen dat beelden worden die we straks als uniek zullen ervaren”, verwacht bestuurslid Hans Verschoor.

 

De tentoonstelling is nog te zien op zaterdag 4 juni van 10.00 tot 13.00 uur en na telefonische afspraak (0180-61 92 59).

Ga terug