Nieuwsbericht

Veel belangstelling voor WinterFeest-Kerstmarkt

De Kerstmarkt tijdens het WinterFeest op zaterdag 16 december bij de Historische Vereniging Barendrecht (HVB) was weer een groot succes.

Binnen het museum was een gezellige kerstmarkt ingericht met verschillende kramen. De Zoete Verleiding stond er met bonbons en chocolade kerstversieringen. Zoals ieder jaar was ook Bonny Bee present met beschilderde kerstballen, en waren er kramen ingericht met kaarten, kaarsen en brocanterie.

De Historische Vereniging Barendrecht vertoonde films op Dvd over verschillende Barendrechtse interessante gebeurtenissen, bedrijven en verenigingen. Voor de nieuwe Dvd over “De geschiedenis van de Barendrechtse Brug” was veel belangstelling. Hierin werd een stuk historie in beeld gebracht over de brug, vanaf het begin tot en met de afbraak.

Door de vrijwilligers van de vereniging was het museum gezellig ingericht en met verlichting en versiering omgetoverd tot een sfeervol geheel. Het was de hele dag een gaan en komen van bezoekers die bij de diverse gevarieerde kramen altijd wel voor een passend cadeau konden slagen. Al met al mogen we weer terugkijken op een drukbezochte en geslaagde kerstmarkt. Op bijgaande foto’s een impressie van deze dag. 

Ga terug