Nieuwsbericht

Fotograaf Corina Giethoorn exposeert

Corina Giethoorn is creatief, positief en heeft ongelofelijk veel oog voor detail. Deze Maassluise fotografe heeft een aantal jaren in Barendrecht gewoond en in nu gevestigd in Rhoon-Portland.

Zij heeft al snel de natuurgebieden ontdekt van deze prachtige omgeving en gaat er dan ook graag op uit met haar camera. Naast landschappen fotografeert zij ook graag architectuur. De dorpskern, waar zich ook de Historische Vereniging bevindt van Barendrecht, heeft stijlvolle en authentieke panden. Ook de rotonden rondom het dorp bevatten vaak bijzondere objecten welke zij graag op de gevoelige plaat vast legt. De combinatie tussen oud en nieuw is verrassend in dit steeds groter wordende dorp.

Corina Giethoorn exposeert op Koningsdag 27 april, zaterdag 4 mei en zaterdag 11 mei 2019 in D’ Ouwe School aan de Dorpsstraat 150A in Barendrecht, zodat zij haar vastgelegde beelden met u kan delen.

De openingstijden op deze dagen zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis, u bent van harte welkom.

Deze bijzondere locatie heeft veel te bieden op het gebied van geschiedenis. De opstelling in het pand is overzichtelijk en ingedeeld in kleine ruimten welke veel laat zien van hoe de mens toen leefde. Een ingericht klaslokaal, een winkel, de kapper en een tot in detail nagemaakte bakkerij uit Heerjansdam. Kortom: Zeer de moeite waard om te komen kijken bij de Historische Vereniging Barendrecht.

Fotograaf Corina Giethoorn
Fotograaf Corina Giethoorn