Nieuwsarchief

februari 2022

Al onze films (dvd's) zijn nu ook leverbaar op usb-stick. Deze kan op de meeste TV toestellen met een “usb aansluiting” en computer zonder dvd-speler direct worden afgespeeld. De memorystick wordt geleverd in een geschenkdoosje van ca. 10 x 4 x 1,5 cm. voor een bedrag van € 10,00. U zult begrijpen dat we deze nog niet direct op voorraad hebben maar in het algemeen is levering binnen enkele dagen mogelijk.

Deze usb-sticks zijn op bestelling voor de vermelde prijzen te koop tijdens de openingstijden van ons gebouw D’Ouwe School en natuurlijk via de bestelpagina.

Gepubliceerd op

Nu we regelmatig in de media geïnformeerd worden over de versoepelingen met betrekking tot het alom bekende virus, kunnen we u mededelen dat onze vereniging weer open gaat voor publiek. Vanaf dinsdag 16 februari 2022 is het weer mogelijk om onze vereniging op de bekende openingstijden te bezoeken.

We starten ook nu weer met bezoeken op afspraak.
Hiervoor kan contact opgenomen worden met Joset Verboom ( 0180 615728). Er kan dan tijd en dag worden vastgelegd zodat we het aantal bezoekers verantwoord kunnen verdelen.

Gepubliceerd op